HEMMA IGEN

Då har man varit på körskolan och nu är jag tillbaka igen. Så fort mamma har lämnat rummet ska jag sätta mig och läsa lite. Mormor har lixom ringt och jag är så pass dum att jag tar telefonen som sitter fast i väggen i mitt rum! Tummen upp för det, ikväll ska jag gå en runda med Alexandra men nu ska jag hjälpa mamma att vattna blommorna i huset! Sen blir det film.

// EJN

11:00

Godmorgon! Detta suger ju, ska sommaren fortsätta i detta vädret, vi som har haft det så fint nu bara går allt i moln. Mot körskolan idag, resten av dagen är inte bestämd än men jag ska nog se till att hitta på något.

// EJN

I'M SO FALLING FOR YOU

Sitter och rent ut sagt svettas, här är så äckligt varmt i mitt rum just nu. Dagen har varit lång vilket är riktigt skönt eftersom att sommarloven ska vara så! Jag har inte gjort något idag direkt, bara tagit det lungt, läst, städat och solat. Imorgon blir det körskolan sen ska jag ut i solen som vanligt, sen ska jag se till att hitta på något. I över morgon så är det bio med tjejerna, The Twilight Saga; Eclipse!! Ingen som missat det nu vid detta laget skulle jag tro eller?
    Det regnade här för ca. en timme sedan, himmlen bara öppnade sig. Nåja det var sommarens regnperiod, så nu är den överstökad. Vi hörs imorgon.

// EJN


100629



                                                   


                               

En underbar kväll med tjejerna! Gilla ni bilderna, dem är så sommriga (stavas det så? det såg jätte konstigt ut nu när jag skrev det hahah). SOMMAR!!

// EJN


THE SUNSHINE SONG

Den värkar verkligen har fungerat i år! Älskar vädret över allt annat just nu helt underbart, fast jag tror jag börjar bli förskyld.. lovely. Jag har ju varit och badat nu två dagar i iskallt vatten och jag känner att allt är igentäppt på mig, nästan rymmer ca. 100 000 000 liter snor just nu, jag bara snyter och snyter men det hjälper inte den fortsätter rinna. Men idag blir det att jag går ut och går, ni vet träningsrunda känner att jag behöver det.
    Igår när vi skulle cykla hem så när vi äntligen kommit upp för den där backen så kände jag bara hur illamående jag var.. slog mig då att jag har inte ätit något på hela dagen. Jag sa att jag ätit frukost men jag åt inte änns det när jag tänker efter. Konstigt man mår som man gör då?? Aja idag blir det en rejäl frukost och sen ska jag ut och gå en lång runda sen ska jag lägga mig i solen. Läsa den tredje boken i The Twilight Saga ska jag också göra.. grejen är den att jag måste läsa ut den tills torsdag, hahah lycka till jag är på sida 20. 
    Annar då? Igår var sjukt roligt, jag fick först övningsköra i stan sen stack jag hem igen, solade en liten stund, ut med Dixie, hem till gammla mormor som fyllde 96 år igår! Grattis gammla mormor. Sen var det kvällsdopp med Annie, Alexandra, Julia och Gabriella på kvällen, riktigt roligt. Bilder kommer sen jag bara orkar inte lägga upp det nu!

// EJN






FRÅN GÅRDAGEN

Det var jätte mys igår, som jag skrev igår gick vi ner till stranden och tog alla våra första kvälldopp. Fy f*n va kallt det var, helt sjukt.. men jag kände att jag hade aldrig klarat det om jag gått i så det blev att jag fick hoppa hahah. Det var sjukt kallt, men jag gjorde det, först var det bara Matilda för jag och Ellinor fegade ur men sen så tog vi på oss våra bikinis och hoppade i vi också. Sen gick vi hela vägen hem till mig igen, satte på tv och så skulle Matilda spela mitt Sims 3. Men jag kan inte hitta skivan (!!!!!!!!!!!!!!!) PANIK!! Seriöst, den kostade 500 spänn, skit också jag har letat hela morgonen men jag kan f*n inte komma på vart jag har lagt skiten ju! Åhh.. nåja nu ska jag fixa till mitt rum lite sen så ut och sola innan jag sticker till körskolan.

// EJN

IT'S COMPLICATED

Sitter som vanligt på rummet och gör inget, känns som att sommarlovet bara rinner iväg.. jag måste göra något av det! Idag så ska jag in till LA och övningsköra. Ska nog ut en runda med Dixie, jag tror vi tar en lång runda om hon är pigg nu. Ner till havet kanske? Vi får se, sen så ikväll så är det möjligt att det blir kvällsdopp med Annie, Alexandra, PG och Gabriella men har precis skickat iväg förslaget till dem så nu får vi bara vänta och se om de hänger med. Annie och jag skackade om det redan igår så får se om de andra hänger på. 
    Just det idag börjar Peace&Love festivalen om jag inte är helt felt på det.. tänk om man kunde vara där, så underbart det hade varit. Amanda har alltid pratat om det och hur underbart det är där och så.. vi har typ sagt nu varje år att jag ska komma upp till Dalarna men det har aldrig blivit så och inte i år heller. Vi har på riktigt sagt nu att nästa år så gäller det, då har jag spratat pengar till Peace&Love festivalen också om vi ska gå på den och pengar till tågbiljetten. Jag vill så gärna dit igen ju!
    Fast nu får jag nöja mig med frukost.

// EJN

ALL DEN DÅLIGA HÅLLNINGEN BORDE JU LEDA TILL EN BULLE ELLER NÅGOT?!

Fullt upp idag men ändå inte. Sov ganska så länge imorse, sen skrev jag ett hyffast långt mail tillbaka till Nicole som är på väg hem nu. Sen har jag solat, ringt Amanda som är ett måste iallafall varannan dag. Sen kom Ellinor och Matilda hit och grillade, sen gick vi ner till stranden tillsammans och tog alla våra första dopp i det skånska havet. Mys va det, men jag orkar verkligen inte skriva just nu är så hemskt trött skriver imorgon istället... och ja just det, rubriken (??) hahaha kommer från mitt och Amandas samtal idag. Sov sött alla!

// EJN


SHE'S BACK

Efter en del mys hos Rebecka så är jag hemma igen, vi gick en liten runda och så har vi kollat film. Nu sitter jag här igen och kollar alla facebook taggar man fått, vissa är ju inte vackra.. tycker faktiskt att innan man tar ett fotto så säger man till personen. Bara ett förslag haha, tror jag ska gå och lägga mig snart faktiskt är hemskt trött men nu fastnade jag vid tv-n.. comedy raw är det jag sitter och glor på. Fick ett bra citat nu fast vi ändrar tjej till kille "ja men jag har faktiskt kille, han vet bara inte om det änn, jag tänkte överraska honom på våran 3 års dag." HAHAHA så klockren, skit bra. Nåja nu orkar jag inte mer sov gott people.

// EJN


PEACE

Nu ska jag strax sticka till Rebecka, det blir väl det vanliga att vi myser, spelar kort och snackar en massa skit. Nu ska jag bara hitta något att ha på mig, det kan ta en stund..

// EJN

DAGEN EFTER MIDSOMMAR

Jaha, då var midsommar över. Det var verkligen en fullspäckad dag igår. Vi åt hos hemma hos Matilda, mös där, drack drinkar och åt jordgubbar. Vid halv åtta tiden kom taxin som tog oss till Carros midsommar fest, sen kom inte bussen förrän vid halv fyra på morgonen, har aldrig varit så underbart att få gå och lägga sig sen efter det. Malin gick upp vid elva tiden så jag vaknade då också, vi kollade på vänner sen gick vi och åt frukost och kollade på Lotta på bråkmakargatan, riktigt mys. Sen har mamma och jag varit i LA och hyrt film så nu ska vi lägga oss i soffan och se någon av dem. Hoppas ni hade en bra midsommar.

// EJN

100625

Det är midsommar om ni missat det, och om ni missat mitt första inlägg för dagen! Snart kommer Malin hit, vi ska bara chilla en stund innan vi åker iväg till Matilda där det blir att vi äter och myser tillsammans innan vi åker vidare till Carro och festar loss där. Jag är grymt taggad det ska bli sjuuuuuuuuuuuuuuuuukt kul!! Riktigt riktigt roligt faktiskt. Nu ska jag göra mig iordning!

// EJN


MIDSOMMAR!!

Idag mår jag betydligt mycket bättre plus att jag kan faktiskt inte vara ledsen på en så underbar dag som denna. Dagen började med en frukost med familjen och sen har jag varit och hämtat litta jordgubbar, någon liter till mig och en liter till gammla mormor. Dagen fortsätter med att jag ska städa huset, mitt rum bland annat där.. det behövs verkligen. Sen ska jag duscha, ner till gammla mormor och vara där hos henne ett tag, plocka blommor ska jag också göra både jag och Carro vill ha midsommar krans så jag ska ut och leta prästkragar hahah, får se om jag tar med mig någon som får hjälpa mig att plocka men antagligen är alla upptagna men men. Nu ska jag hjälpa mamma med att våga hennes hår. Ciao!!

// EJN


JASON MRAZ WHO ELSE?

Lite nere.. så ni kan få lite underbara låtar att lyssna på som jag mer än gärna lyssnar på när jag mår lite dåligt. Här har ni den bästa orkar faktiskt inte lägga upp fler.



// EJN

A BEAUTIFUL MESS

Påminde mig om matten detta, när jag blev fel informerad och satte mig och grät hysteriskt i klassrummet, grejen denna gången är dock att jag är inte "fel" informerad denna gången. GUD! Jag orkar verkligen inte mera, detta kändes som att det var droppen.. jag har ringt till Amanda så jag har fått gråta av mig där, eller ja snarare som innan.. hysteriskt gråta ut i telefonen hos henne. Hade behövt henne hemma just nu men man kan inte få allt man vill ha här i världen (men tro mig det har jag fått reda på för j*vligt länge sedan).

Imorse var jag i Helsingborg med Amanda Olofsson, om någon undrar så skriver jag hennes efternamn efter som att jag nämner "min" Amanda oftare här hehe. Men vi åkte iallafall in vid tio tiden och skulle leta klänning till mig, vi hitta en kjol som jag tror jag ska ha på mig imorgon och så klart hittade jag ju en massa annat skit. Nej men en shorta, blå och vit från Gina Tricot. Helt underbar är den, kjolen (blommig) är också köpt på Gina, sen två linnen på H&M, gött ett lite brottar aktigt linne och ett vanligt vitt. Efter det så stack vi för att köpa sommarkortet till mig, bästa köpet någonsin jag älskar sommarkortet, stack sen upp på McD och åt lite lunch sen åkte vi hem igen för vid halv ett tiden skulle jag till Rebecka, PG och Alexandra skulle också dit. Vi bakade, spelade kort och snacka skit.. vad annars lixom? Hade jätte mysigt, sen så stack jag hem till PG i en timme eller två och spelade UNO, hoppa studsimatta och bara mös i solen. Väl hemma så åt jag och sen har jag bara ugglat som vanligt igen känns det som.
    Tagga till midsommar imorgon? JA FAN! Men jag känner inte för det just nu för tillfället. Men imorgon är allt bättre, ny dag och jag ska lägga allt åt sidan för imorgon är det fan midsommar, bästa dagen på hela året ju!!  Jag skriver mera imorgon, men just nu är jag slut på ord och på att berätta om min dag finns inte mer att berätta mera. Sov gott alla!

// EJN


DAGENS OUTFIT

Tänkte testa och se hur det skulle gå och göra detta ett tag, det kanske funkar vad vet jag? Det kommer inte komma upp så varje dag hahah, det har jag inte kläder eller tid till. Så kul är det faktiskt inte att ställa sig och fotta sig själv hahah. Men vad tycker ni? Jag är oftast ganska ledigt klädd i min klädsel men försöker ändå fixa till det så man ser lite snygg ut. Skriver om min dag om ett tag, har inte lust nu.

 
Linne - Ullared (skojar inte hahah)
Shorts - Vero Moda
Bikini - Twilfit (gammal)
Solglasögon - Ray Ban

Sen bilden, shortsen är sådana höga som går upp till navelen men idag ville jag ha linnet utanpå därför ser det lite konstigt ut hahah.

// EJN

MOT HELSINGBORG!

Nu ska jag dra ut med Amanda Olofsson en snabb runda i Helsingborg, jag vet nämligen inte vad jag ska ha på mig på midsommar så får se om jag hittar något, vilket jag hoppas på. Skriver senare, ciao!

// EJN

FALLIN' FOR YOU

Denna går på repeat på min ipod just nu, för tillfället. OK det finns en del andra också men denna är nog den som får det att pirra i hela magen på mig! Helt underbar, är den inte? Lyssna på den, det pirrar i hela kroppen på mig. Ni vet det sköna pirret, åh.

Colbie Caillat - Fallin' For You


// EJN


100623

Sitter på mitt rum och ugglar lite för tillfället, har övningskört och så har jag fått snacka av mig en stund med Malin, hon jobbar ju i LA så jag gick in om till henne och pratade av mig. Men nu är jag hemma och ska snart ta en skål med vanilj glass och jordgubbar, muma! 
    Imorgon då? Vet faktiskt inte vad jag ska göra då, om jag bara ska lägga mig och sola och läsa Eclipse boken så jag kan hänga med i filmen som vi ska se den 1 juli. Ska bli riktigt kul, det är ju en tradition som vi har kört med nu alla Twilight filmerna. Första gången tror jag minsan att vi var hela gänget, LA-brudarna och gaylövarna. Sen var vi i Göteborg för att kolla New Moon, den andra filmen tillsammans, samma gäng men tyvärr med några färre människor med. Men fortfarande lika roligt, den helgen får vi fan ta och göra om. Nu när jag sitter här och skriver så kom jag på att tänka på att jag skrev om hela den helgen i min förra blogg och så radera jag den. F*N! Jag skrev det mesta i detalj och det är alltid kul att kunna gå tillbaka och läsa, nåja nu är bara bilderna och minnena i hjärtat som är kvar. Ni förstår nog inte hur mycket ni tjejer betyder för mig.. Just nu är det ingen som vet om att jag har börjat blogga igen så jag kommer väl antagligen inte få något gensvar nu, men när jag sen berättar att jag skaffat så kanske jag får någon komentar eller så låter dem det bara vara. För att dem vet att jag (antagligen och hoppas jag) att dem älskar mig också fast man inte alltid säger det. Ni är det bästa jag har! Oj.. var inte meningen det skulle bli ett så långt inlägg nu blev det ett iallafall. Som sagt vet inte vad jag ska göra imorgon, blir väl att jag ringer någon och hittar på något eller bara chillar hemma. Nu blir det däremot mys i soffan med den där glassen och jordgubbarna. SOMMAR! ♥



// EJN

DARE I SAY..

Jag tänkte börja om på nytt nu faktiskt, samma namn såklart, det finns ju inget bättre hahah. Det är en härlig ljummen sommar kväll i lilla Glumslöv, det är knäpptyst ute och jag sitter här inne i värmen men öppet fönster, ljusen tända och mys musik. Som jag har längtat efter sommaren 2010, nu är den äntligen här, en vecka har redan gått, men den var underbar. Mer ska det bli, nu är det ju midsommar som jag tror vi alla väntar på. TAGGA MIDSOMMAR!! Ska bli så kul att träffa Caroline igen också, evigheter sedan sist.

Ny bloggdesign så fort som möjligt, jag bara kände att jag var trött på att sitta och vänta så jag börjar skriva så kommer designen när den kommer, Amanda måste bara fixa den först hehe hon gör ju så fina till henne men jag kan bara inte bestämma mig vad jag vill ha och så är det där med bilden man ska ha på bloggen.. Aja sov gott, det ska jag. 

// EJN


RSS 2.0